Агенція з розкрутки сайтів
працюємо з 2006 року

Як створити ефективне пошукове оголошення

Як створити ефективне пошукове оголошення 1

Контекстна реклама – ефективний інструмент інтернет маркетингу. Майже всі бізнесмени включають рекламу Google або Facebook в маркетингові стратегії. Пропонуємо посібник з оптимізації реклами та обміну повідомленнями у пошуку Google.

Що потрібно зробити?

  • Оптимізувати ротацію оголошень. Оптимізація ротації об’яв дозволить системі показувати потрібні оголошення для конкретних обставин кожного аукціону.
  • Складіть 3-5 оголошень, щоб у кожній групі оголошень було щонайменше одне адаптивне оголошення. Чим більше релевантних оголошень присутні в групі оголошень, тим більше у вас буде варіантів успіху на аукціоні. Ви також будете з більшою ймовірністю відповідати пошуковому запиту користувача.
  • Введіть щонайменше 3 розширення для кожної кампанії/групи оголошень. Під час кожного аукціону ваш рекламний блок буде зібрано з найпривабливішими розширеннями. Більш відповідні розширення дають вашим оголошенням більше можливостей для задоволення конкретних потреб користувачів.

Успішні маркетологи повинні надати правильний обмін повідомленнями у потрібний момент. Більш креативні повідомлення підвищують релевантність оголошень і дозволяють отримувати якісніші кліки від ваших оголошень у пошуковій мережі.

Які рекомендації Google?

► Написати релевантний текст оголошення Створення повідомлень, орієнтованих на користувача.

Навіщо: Користувачі відповідають на оголошення, які відповідають потребам.► Зв’язати свої креативні повідомлення з вашими ключовими словами.
Навіщо: Користувачі зазвичай використовують оголошення, які найбільш релевантні їх пошуку.

► Уникайте спільних слів у оголошеннях. Використовуйте конкретні заклики до дії.

Навіщо: Загальні заклики до дії часто свідчать про зниження залученості до реклами.

► Контролювати показники реклами, щоб зрозуміти, як користувачі можуть реагувати на ваші оголошення.

Навіщо: Ці показники є цінним способом гарантувати, що ваші повідомлення забезпечують контакт із потрібними користувачами.

► Створюйте повідомлення, що відображають ваш бренд, а також пропоновані вами продукти та послуги. Зосередьтеся на ваших заголовках.

Навіщо: Зміст та якість ваших заголовків мають значення та будуть визначати ефективність ваших оголошень.► Будьте уважні до обмежень.

Навіщо: Довгі заголовки збільшують клікабельний простір рекламних оголошень, але ви можете виявити, що короткі заголовки працюють краще для людей, які вже шукають ваш бренд.

► Налаштуйте успішні оголошення Введіть всі розширення реклами, які мають сенс для вашого бізнесу. Намагайтеся як мінімум три.Навіщо: Реклама з декількома розширеннями часто працює краще, ніж реклама лише з одним розширенням. Вони додають корисну інформацію для шукачів та допомагають помітити ваше повідомлення.

► Використовуйте вставку ключових слів та налаштування реклами, якщо у вас є багато рекламних оголошень.

Навіщо: Ви можете адаптувати свої повідомлення до пошуку користувача, зменшивши свої накладні витрати на управління, у тому числі в полях навігації по URL.

►Тестируйте та оптимізуйте креативні повідомлення Протестуйте та повторіть текст оголошення.

Навіщо: Ви можете дізнатися про переваги своїх користувачів та підвищити ефективність, відточуючи текст оголошень, особливо заголовки.

► Виберіть правильні показники, щоб зрозуміти, як ваші оголошення працюють.

Для чого: Багато форматів об’яв призначені для збільшення кількості показів, кліків та конверсій. Це не просто рейтинг кліків об’яви.

► Зосередьте свої зусилля на тестуванні на витратних кампаніях.

Навіщо: Пріоритет ваших зусиль із тестування допоможе вам побачити можливості для покращення.

► Оптимізувати оголошення, щоб вибрати найефективніші

Навіщо: Оголошення, які оптимізовані для залучення кліків, можуть підвищити вашу конкурентоспроможність на аукціонах.

Реклама у Google може бути витратною, але однозначно ефективною. Тестування дозволяє вибрати правильну стратегію та збільшити ваші продажі.

Отримайте максимум рекламного бюджету з seo-studio.ua. Спробуй сьогодні!

06.11.2019

Автор статьи: