Агенція з розкрутки сайтів
працюємо з 2006 року

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 1

Ця підбірка книг буде цікава інтернет-маркетологам, копірайтерам, PR-менеджерам та рекламникам. ТОП-20 бестселерів від світових експертів, які мають колосальний досвід і користуються заслуженим авторитетом у середовищі професійної спільноти. Багато з цих книг видано мільйонними тиражами та перекладено десятками мов. Кожна з них – унікальне джерело корисної інформації і, як кажуть, «must read».

«Фіолетова корова. Зробіть свій бізнес визначним!»

Чому фіолетова корова? Тому що кожна людина, якій доведеться побачити корову такого незвичайного кольору в реальному житті, запам’ятає її надовго і розповідатиме всім про неї. Саме так і слід робити пропозицію клієнтам – яскраво та незвично. У такому разі чутка про вас природним чином розноситиметься по всьому світу.

Автор: Сет Голдін, екс-віце президент з маркетингу Yahoo.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 2

«SEO – мистецтво розкрутки сайтів»

Багато хто справедливо вважає, що це одна з найкращих книг про SEO. Це докладне та повне керівництво буде корисне новачкам та досвідченим фахівцям. Книга написана без води, з максимальною концентрацією корисної інформації.

Автор: Ренд Фішкін, міжнародний експерт СЕО у співавторстві з іншими визнаними фахівцями.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 3

Контент-маркетинг. Нові методи залучення в епоху інтернету»

Підхід автора книги Майкла Стелзнера до бізнесу відрізняється від думки більшості. Як достукатися до клієнтів та покупців? Відповідь – перестати продавати. Навпаки – слід зробити людям подарунок у вигляді корисної та цікавої інформації. Книга розповідає про те, як створюється ідеальний контент для просування товарів та послуг.

Автор: Майкл Стелзнер.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 4

«Контекстна реклама, що працює. Біблія Google AdWords»

Ця книга навчить вас усім тонкощам роботи з Google AdWords. Як підбирати ключові слова, складати правильні оголошення, аналізувати хід кампанії, використовувати «просунутий» функціонал – це далеко не повний перелік тем, що в ній зачіпаються.

Автори: Перри Маршал и Брайан Тодд.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 5

Як зробити сайт зручним. Юзабіліті за методом Стіва Круга»

Визнаний експерт з юзабіліті в оригінальній та іронічній манері розповідає, як знайти та усунути найсерйозніші проблеми на сайті. Прочитавши цю книгу, ви зможете коректно оцінювати зручність та функціональність будь-якого інтернет-ресурсу, бачити потенційні проблеми та швидко знаходити способи боротьби з ними.

Автор: Стів Круг.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 6

«Позиціювання: битва за уми»

Цю книгу можна слушно назвати легендарною. Вона змінила правила гри у маркетингу та стала класикою. По суті, багато хто називає її «біблією для маркетологів і рекламників. Основна ідея в тому, що потрібно знайти не так найкращий товар, як найкращу ідею.

Автори: Траут Джек, Эл Райс.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 7

“Гіпнотичні рекламні тексти”

У цьому бестселері у всіх подробицях розкриваються секрети ефективного складання рекламних текстів. Використовуючи отриману інформацію, ви зможете писати справді чарівні тексти, які буквально гіпнотизують читачів. Книги Джо Віталі перекладені десятками мов і розходяться мільйонними тиражами. Можливо, це і є найкращим підтвердженням ефективності методики автора.

Автор: Джо Вітале.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 8

“Веб-аналітика 2.0 на практиці”

Автор пропонує не зупинятися на традиційних схемах та підходах у веб-аналітиці та йти далі – до аналітики 2.0. Книга дозволить вам розширити свої аналітичні можливості, щоб швидко зростати навіть у непростих умовах.

Автор: Авінаш Кошик.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 9

“Google Analytics для професіоналів”

Повний посібник з Google Analytics, за допомогою якого можна навчитися користуватися цією популярною системою на професійному рівні. Оскільки Google Analytics розвивається, цей бестселер час від часу оновлюється та перевидається. Тому бажано купувати останню редакцію, в якій міститься найактуальніша інформація.

Автор: Брайан Кліфтон.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 10

«Сарафанний маркетинг. Як розумні компанії змушують себе говорити»

Люди постійно обговорюють товари. Деякі з них нещадно критикують, інші, навпаки, хвалять та рекомендують друзям. Автор даного бестселера стверджує, що знайшов чарівну кнопку, яка може включати та вимикати так зване «сарафанне радіо» за власним бажанням. Цю інформацію він виклав у вигляді простого та зрозумілого керівництва.

Автор: Енді Серновіц.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 11

e-mail маркетинг. Вичерпне керівництво»

Дійсно вичерпне керівництво, яке охоплює практично все, що потрібне для ведення ефективної e-mail-розсилки. Де взяти базу передплатників, як підвищити відкритість листів та конверсію, про що, коли і як писати, щоб усе спрацювало та ін.

Автор: Дмитро Кот.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 12

«Дозвольний маркетинг. Як із незнайомця зробити друга і перетворити його на покупця»

Автор пропонує читачам такий підхід, коли клієнти та маркетологи співпрацюють один з одним. Маркетолог допомагає клієнту, а клієнт – маркетологу. Книга написана ясно та лаконічно, легко читається.

Автор: Сет Годін.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 13

«Розсилки, що продають. Підвищуємо продажі, використовуючи email-маркетинг»

У цьому бестселлері автор розкриває професійний підхід до email-маркетингу. Як домогтися того, щоб розсилання було по-справжньому ефективним, а клієнти ставали покупцями? Ви дізнаєтесь відповідь на це запитання з книги.

Автор: Ян Броді

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 14

“Анатомія сарафанного маркетингу”

Відомий маркетолог Емануїл Розен – піонер сарафанного маркетингу. У цій книзі він у захоплюючій формі викладає свій підхід, наводить безліч переконливих фактів та результатів досліджень, дає практичні рекомендації.

Автор: Емануіл Розен.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 15

“Стратегія блакитного океану”

Наклад цієї книги налічує кілька мільйонів екземплярів 40 мовами. За кілька років вона здобула славу однієї з найкращих книг з маркетингу. Принаймні експерти нерідко поміщають її в першу десятку ділових книг сучасності. Основна ідея бестселера – у необхідності вийти із конкурентної боротьби.

Автори: Чан Кім, Рене Моборн.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 16

“Клієнти на все життя”

Ця книга про те, як працювати з клієнтами у сучасних умовах. Автори рекомендують наголосити на постійних клієнтах, оскільки саме вони є основним фактором успіху для будь-якого бізнесу. Проблема тут лише у тому, що таку стратегію може сповідувати лише компанія, здатна змінити свої погляди на маркетинг.

Автори: Карл С’юелл, Пол Браун.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 17

«Буйологія. Цікава подорож у мозок сучасного споживача»

Ця книга заснована на широкомасштабних дослідженнях із багатомільйонним бюджетом. Яких висновків дійшов автор після таких глобальних досліджень та експериментів? Чи відкриті нові пласти корисної інформації? Книга відповідає на запитання, що змушує людей витрачати великі гроші на покупки, навіть малокорисні, а то й зовсім непотрібні.

Автор: Мартін Ліндстрем.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 18

YouTube для бізнесу. Ефективний маркетинг за допомогою відео»

Це дуже практична книга, фактично поетапне керівництво. Крок за кроком автор показує, як без великих витрат отримати величезну перевагу на ринку за допомогою відеороликів на YouTube. Це справді має сенс, оскільки частка YouTube у загальному трафіку швидко зростає. Сьогодні це пошукова система №2 у світі.

Автор: Майкл Міллер.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 19

«Маркетинг у соціальних медіа. Просто про головне»

«Маркетинг у соціальних медіа» у простій та ясній манері розповідає про те, як компанія може збільшити фінансовий прибуток, грамотно задіявши соціальні медіа.

Автори: Джейсон Фоллс, Эрік Декерс.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 20

«Злом маркетингу»

Цілком можливо, що цей бестселер змінить ваші уявлення про сучасний маркетинг. Причому – необоротно. Підхід, який сповідує автор, заснований на суворих наукових даних та великих дослідженнях. Основний інтерес тут у тому, що ці дані багато в чому спростовують усталені рекламні установки.

Автор: Філ Барден.

ТОП-20 бестселерів з інтернет-маркетингу 21

Юрий Федорченко

08.10.2017

Автор статьи: