Агенція з розкрутки сайтів
працюємо з 2006 року

Навіщо нам потрібний Google

Навіщо нам потрібний Google 1

“Google+” перше знайомство

Ось як я реагував на появу Google+ місяців шість тому: “От і славно, Google постає перед нами як покращена версія Facebook. Зачекайте, і неважливо, що тут ми поки що не бачимо ні бізнесменів, ні кліків “1”… Хех, та тут і дітей навіть небагато. .. хоча, підозрюю, ресурс зросте і всі будуть тут”.
Сьогодні близько 90 мільйонів користувачів користуються Google. Соцмережа від всесвітньо визнаного пошукача твердо стоїть на ногах і закликає нас приєднатися, поки луна від першого пострілу все ще дзвенить у вухах. Рано судити, скажіть ви? Ви справді ще не вникаєте, як керувати цими новими опціями? Ну ок, рахуйте, то я ваш Алек Болдуін, а ви – погані бізнесмени 🙂 І я прибув з важливою соціальною місією – допомогти вам стати на істинний шлях.

Нові потреби бізнесу: Google+

Незалежно від вашого досвіду в Google+, ви, напевно, все ще відчуваєте потребу розставити все по поличках – як для себе особисто, так і для того, щоб все правильно роз’яснити босу або клієнтам. Пояснити, навіщо він все-таки потрібен, цей Google+. Найістотніша причина додати свій бізнес у Google+ проста: якість пошукової системи Google загальновідома та загальновизнана. До того ж, відтепер Google враховує під час пошуку та інформацію зі своєї соцмережі. В основі цього лежить алгоритм “Search Plus Your World” (також відомий як Search), який збирає дані з інформації користувачів Google+. На видачі пошукова система відображає як людину, так і його бізнес-сторінку. Більше того, алгоритм враховує і коментарі, і такі опції як “поділитися” та “мені сподобалося” (він же “лайк”). Так, все ще знаходиться на ранній стадії, але працює без збоїв і проблем. Все збудовано всерйоз і надовго. Час приєднуватись.

Навіщо нам потрібний Google 2

Головні переваги Google+ для бізнесу

Незважаючи на те, що виведення результатів пошуку інформації з Google+ – відносно недавня опція, вона постійно оновлюється і вдосконалюється. Розробляється можливість комунікації з Facebook та іншими соціальними мережами. Та взяти хоча б той самий Facebook – ви можете оновити статуси, запостити на чиїйсь стіні, і що? І все. Ну добре, отримали ви на своїй сторінці понад 350 коментарів, скажімо. І що далі? Куди їх складати? Тим більше, сьогодні вони новина, а завтра вже архів… А в Google+ ви так само, як і в Facebook можете оновлювати статуси, постити свої пости, ставити “лайки”. Але все це автоматично потрапляє до ранжирування Google. Ось вам чудова можливість для просування – ставте свої ключові слова в коментарях та статусах, і нехай прибуде до вас SEO-щастя. Ще одна перевага – ви можете упорядкувати свою взаємодію з передплатниками, впорядкувавши їх у групи (Друзі, колеги тощо, або називайте як хочете). І розширювати інформацію відповідно на всіх або на певні групи. На різні сегменти ви можете впливати по-різному).

Декілька рекомендацій щодо ведення сторінки в Google+

Оптимізуйте свою сторінку відповідно до правил SEO. Лінки, кейворди та ін. Це працює.
За допомогою інструменту Scrapbook робіть свої фото привабливими для перегляду – нехай ваша сторінка буде приємною.
Особлива увага – якості контенту. Уявіть, що це ваш бізнес-сайт!
Просувайте свою сторінку на інших ресурсах – це дозволяє зробити значок G+
Ставтеся уважно до формування “кіл” – розрізняйте друзів, партнерів і колег.
Постійно моніторьте всі активності на своїй сторінці – “коменти”, “плюсодини” та ін. І не забувайте дякувати відповідним діям. Це оцінять.

Джейсон Корміє, SEW, переклад та адаптація – прес-служба SEO-Studio посилання на оригінал: http://searchenginewatch.com/article/2141454/Why-Your-Business-Needs-to-Be-on-Google-Now

22.01.2012

Автор статьи: