Агенція з розкрутки сайтів
працюємо з 2006 року

Yep.com – нова пошукова машина з некомерційними цінностями

Yep.com – нова пошукова машина з некомерційними цінностями 1

Творець Yep.com

4 травня 2006 року авторитний серед фахівців з пошукової оптимізації сервіс Ahrefs анонсував свій проект – пошукову систему Yep.com .

Yep.com – нова пошукова машина з некомерційними цінностями 2

На офіційній сторінці проекту зазначено, що це витвір Дмитра Герасименка.
Ahrefs вже довгі роки збирає інформацію про сайти та посилання, які вони обмінюються. Саме в наданні розгорнутої інформації про посилання полягає основний комерційний продукт Ahrefs.
Ним користуються більшість Інтернет-маркетологів для аналізу своїх сайтів, конкурентів і, звичайно ж, сайтів з яких є можливість отримати зворотні посилання на їх проект.
Мабуть, спостерігаючи деяку несправедливість у маніпуляції посилальною вагою, яка впливає на ранжування сайтів у таких гігантах пошуку як Google, керівництво Ahrefs та побачило нішу в інформаційному попиті на справді цінну інформацію, не спотворену впливом зовнішніх посилань.

Особливість Yep.com

За твердженням авторів проекту – новий пошуковик ранжуватиме сайти з внутрішньої цінності контенту, не спотвореної впливом беклінків.
Позиціонування сервісу максимально фокусується на цінності контенту.
Yelp матиме систему монетизації, можливо аналогічну Google Ads і 90% доходу творці обіцяють безпосереднім творцям цінного контенту.
Спільнота SEO фахівців з цікавістю сприйняла цю новину, ми спостерігатимемо за розвитком Yep.com і даватимемо свої коментарі.

04.06.2022

Автор статьи: